Gastronomisch dineren op het water in een privégroeve, een betoverende omgeving midden in het bos.
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
19/04/2024 (Avond)Anaïs Marchettini
Nil-Saint-Vincent
Le chef Anaïs nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
20/04/2024 (Avond)Anaïs Marchettini
Nil-Saint-Vincent
Le chef Anaïs nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
Dit evenement is uitverkocht
Bekijk de detailsGASTRONOMIE EN 3 SERVICES
21/04/2024 (Middag)Anaïs Marchettini
Nil-Saint-Vincent
Le chef Anaïs nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 11h30 et 14h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
11.30 - 14.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
31/05/2024 (Avond)Corentin Pochet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Corentin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
Dit evenement is uitverkocht
Bekijk de detailsGASTRONOMIE EN 3 SERVICES
01/06/2024 (Avond)Kevin Roquet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
02/06/2024 (Middag)Kevin Roquet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 11h30 et 14h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
11.30 - 14.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
05/07/2024 (Avond)Kevin Roquet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
06/07/2024 (Avond)Kevin Roquet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
07/07/2024 (Middag)Corentin Pochet
Nil-Saint-Vincent
Le chef Corentin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 11h30 et 14h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
11.30 - 14.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
07/07/2024 (Avond)Jeremy Vandernoot
Nil-Saint-Vincent
Le chef Jérémy Vandernoot (Restaurant Yirmi - 14/20 au Gault et Millau) nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h00 et 20h30.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.00 - 20.30
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
30/08/2024 (Avond)Kevin Moyson
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
31/08/2024 (Avond)Kevin Moyson
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 18h30 et 21h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
18.30 - 21.00
125.00
GASTRONOMIE EN 3 SERVICES
01/09/2024 (Middag)Kevin Moyson
Nil-Saint-Vincent
Le chef Kevin nous propose un menu gastronomique en 3 services.
Le menu:
- A venir quelques jours avant l'événement
Le menu est accompagné d'une bulle de bienvenue, d'un verre de vin par plat et des eaux; ainsi que d'une balade sur l'eau d'une durée d'une heure trente. Départ à 11h30 et 14h00.
Nous nous réservons le droit d'annuler l'événement en cas de météo incertaine ou de nombre de participants insuffisant.
11.30 - 14.00
125.00
In de directe omgeving van Louvain-La-Neuve biedt Oh-Chef een unieke en bijzondere locatie aan om te dineren: op een overdekt ponton, in een privégroeve! Op 1,5 hectare water verwelkomen wij u voor uw evenementen van 2 tot 20 personen (16 zitplaatsen of 20 staanplaatsen), in een betoverende omgeving.
Een idyllisch kader, vogelgezang en een gastronomische maaltijd! What else?
Het ponton is overdekt wat de mogelijkheid geeft om uw evenement op het water zelfs in geval van regen door te laten gaan. Aan de rand van het water is er een brede gang die ook als boarding-toegang tot de groeve dient en waar uw evenement kan plaatsvinden indien het weer ons niet toelaat aan boord te gaan.
Meer dan 100 Frans- en Nederlandstalige chefs tot uw beschikking