Uw persoonlijke chef aan huis in vier stappen!


Stap 1: Een grote chef en een menu vinden


Door op "Koks" te klikken in het hoofdmenu, zult u de chefs vinden die in uw regio beschikbaar zijn op de door u gewenste dagen en uren, met een korte beschrijving van hun ervaring.

Indien u in de voetsporen wilt treden van Barack Obama of Vladimir Putin, kiest u voor chef Marc Delvoie. Door op de naam van de chef te klikken, krijgt u zijn hele culinaire voorgeschiedenis te zien, alsook de menu's die hij/zij voorstelt.

Als de naam van de chef geen indruk op u maakt, is het ook mogelijk een menu te kiezen op basis van een type keuken. Hiervoor hoeft u slechts op "Thuiskok" te klikken. Als u niet zonder sushi kunt leven, kiest u "Sushi Show Zoet-Zout" of "Sushi Show" van Abdel Zriken. Met een simpele klik op het menu van uw keuze ziet u de details en kunt u een reservatie maken.


Stap 2: Boek uw menu


Vooraleer u boekt, zult u gevraagd worden een aantal verplichte velden in te vullen (regio, datum, aantal aanwezigen...). Na op "Boek dit menu" te klikken, zal Oh-Chef eerst de beschikbaarheid nakijken. Eens dat in orde is zult u een samenvatting van uw boeking zien, 3 mogelijkheden stellen zich dan voor.

Ofwel bent u nog niet geregistreerd op de website: in het geval u nog geen lid bent van onze gemeenschap van liefhebbers van lekker eten, zult u zich eerst gratis moeten registreren door het invullen van uw naam, e-mailadres en paswoord alvorens u naar de volgende stap kunt gaan.

Indien u al lid bent van onze gemeenschap voldoet het in te loggen met uw e-mailadres en paswoord om naar de volgende stap te gaan.

Als u al ingelogd bent, kunt u onmiddellijk naar de volgende stap gaan.


Stap 3: Finaliseren en betaling


Enkele formaliteiten voor het finaliseren:

Als het menu keuzemogelijkheden bevat (bijvoorbeeld verschillende voorgerechten), wordt u verwacht een keuze te maken.

Eens u de laatste details betreffende het evenement hebt ingevoerd (precieze tijd en adres, telefoonnummer en mogelijke opmerkingen voor de chef), hoeft u alleen maar te klikken op "Betalen". Oh-Chef beveiligt de betalingen met Paypal. In het onwaarschijnlijke geval dat de beschikbaarheid van de chef ondertussen gewijzigd is, zullen wij contact met u opnemen om een alternatief te vinden.

Als u met een overschrijving wilt betalen verzoeken wij u een e-mail te sturen aan butler@oh-chef.com. Wij zullen u dan onze bankgegevens doorsturen zodat u uw transactie kunt finaliseren.

Voor uw gemoedsrust behoudt Oh-Chef de betaling tot de tweede werkdag na uw evenement.


Stap 4: De gasten uitnodigen en... genieten van het evenement


Op de dag van het evenement, zal uw chef enkele uren voor de maaltijd aankomen. U kunt de chef aan het werk zien of gewoon wat extra tijd doorbrengen met uw gasten.

Na afloop van de maaltijd zal de chef de keuken opruimen en schoonmaken en u laten genieten van uw avond met uw gasten!