Frequently Asked Questions


Dienstverlening


WAT IS INBEGREPEN?

De chef doet de boodschappen, kookt de maaltijd en ruimt uw keuken op voor zijn vertrek. De prijs is inclusief de aankoop van de ingrediƫnten, de vergoeding van de chef en onze garantie. Afhankelijk van uw regio en het aantal aanwezigen kunnen er bijkomende kosten van toepassing zijn (reiskosten, personeel...).

WAT IS NIET INBEGREPEN?

Het opdienen en afwassen door de chef. In het algemeen is alles wat niet expliciet opgegeven is ook niet inbegrepen.

IS DE PRIJS INCLUSIEF DRANKEN?

Behalve wanneer het tegendeel vermeld is, zijn de prijzen exclusief dranken. Onze chefs zullen u met plezier gepaste wijnen voor het menu kunnen aanraden.


Menu's


PERSONALISERING EN SPECIALE VERZOEKEN

Als u het moeilijk vindt een gepast menu te vinden, zullen onze chefs zich aanpassen aan uw wensen. U kunt ook contact opnemen met uw butler (butler@oh-chef.com): de butler kan chefs aanraden die een gepersonaliseerd menu kunnen creƫren voor uw evenement. Vergeet niet dat bepaalde wensen een impact op de prijs kunnen hebben.


Betaling en boeking


WORDT MIJN BOEKING ONMIDDELIJK BEVESTIGD?

De chef zal de boeking binnen de 48 uur bevestigen. Als de chef niet beschikbaar is op de gewenste datum, zal uw butler een alternatief voorstellen. Als u daarmee niet akkoord gaat, zult u uiteraard volledig terugbetaald worden.

IK HEB GEEN ANTWOORD GEKREGEN VAN MIJN CHEF, WAT MOET IK DOEN?

Tussen de soep en de patatten kunnen onze chefs het een beetje druk hebben, vooral tijdens het weekend. Hoewel de meerderheid van de chefs zeer snel reageert hoeft u zeker niet te aarzelen hen een berichtje te sturen of contact met ons op te nemen butler@oh-chef.com) zodat wij u kunnen helpen.

KAN DE REKENING GEDEELD WORDEN ONDER DE AANWEZIGEN?

Jazeker, daarvoor heeft Oh-Chef "Split the Bill" gelanceerd. U zult alle informatie hierover vinden op de pagina speciaal gewijd aan "Split the Bill".

KAN IK EEN ONTVANGSTBEWIJS OF FACTUUR KRIJGEN VOOR MIJN EVENEMENT?

Tijdens het boeken zullen wij u een e-mail sturen ter bevestiging, met daarin alle details van uw evenement en natuurlijk ook het factuurbedrag. Als u ook een volledige factuur wilt, stuur ons dan een e-mail (butler@oh-chef.com) en de chef zal een factuur voor u maken.

ANNULEREN

De Chefs zullen de datum van hun bezoek voor u reserveren zodat u een buitengewone avond kunt beleven. Als u besluit te annuleren zal er u daarvoor een annulatievergoeding gevraagd worden.

  • tot 14 dagen voor het evenement: boekingskosten en 3,5% van het totale bedrag;
  • annulering tussen 72 uur en 14 dagen vooraf: betaling van 50% van het totale bedrag;
  • annulering minder dan 72 uur vooraf: u zult geen terugbetaling ontvangen.


Praktische vragen en laatste details


IS MIJN KEUKEN GROOT GENOEG EN/OF VOLDOENDE UITGERUST?

U zult versteld staan over wat mogelijk is in een "klassieke" keuken. Voor hun diensten hebben onze chefs een oven, een fornuis (4 kookvlakken), een microgolfoven en een koelkast nodig. Als de chef nog ander materiaal nodig heeft zal hij dit meebrengen, of bepaalde gerechten op voorhand bereiden.

TAFELSERVIES

In principe zijn onze menu's zo samengesteld dat zij op een gewoon tafelservies geserveerd kunnen worden.


Andere vragen?


Aarzel niet contact op te nemen met uw butler als u bijkomende informatie nodig hebt: butler@oh-chef.com