Bijkomende informatie

WAT IS INBEGREPEN?

De chef doet de boodschappen, kookt de maaltijd en ruimt uw keuken op voor zijn vertrek. De prijs is inclusief de aankoop van de ingrediënten, de vergoeding van de chef en onze garantie. Afhankelijk van uw regio en het aantal aanwezigen hierboven in om te zien of andere kosten van toepassing zijn (reiskosten, personeel...).

WAT IS NIET INBEGREPEN?

Het opdienen en afwassen door de chef. In het algemeen is alles wat niet expliciet opgegeven is ook niet inbegrepen.

WORDT MIJN BOEKING ONMIDDELIJK BEVESTIGD?

De chef zal de boeking binnen de 48 uur bevestigen. Als de chef niet beschikbaar is op de gewenste datum, zal uw butler een alternatief voorstellen. Als u daarmee niet akkoord gaat, zult u uiteraard volledig terugbetaald worden.

PERSONALISERING EN SPECIALE VERZOEKEN

Als u het moeilijk vindt een gepast menu te vinden, zullen onze chefs zich aanpassen aan uw wensen. U kunt ook contact opnemen met uw butler (butler@oh-chef.com): de butler kan chefs aanraden die een gepersonaliseerd menu kunnen creëren voor uw evenement. Vergeet niet dat bepaalde wensen een impact op de prijs kunnen hebben.

MOETEN WE DEZELFDE GERECHTEN KIEZEN VOOR DE HELE TAFEL?

Ja. Het is heel moeilijk om in een home keuken te koken. Dat is de reden waarom, om de beste ervaring te kunnen bieden, het principe is om hetzelfde gerecht te hebben voor de hele tafel. Niettemin kan een alternatief worden overwogen voor een allergische persoon.

IS MIJN KEUKEN GROOT GENOEG EN/OF VOLDOENDE UITGERUST?

U zult versteld staan over wat mogelijk is in een "klassieke" keuken. Voor hun diensten hebben onze chefs een oven, een fornuis (4 kookvlakken), een microgolfoven en een koelkast nodig. Als de chef nog ander materiaal nodig heeft zal hij dit meebrengen, of bepaalde gerechten op voorhand bereiden.

TAFELSERVIES

Het menu zal opgediend worden op uw eigen servies, of dit nu het alledaagse of het speciale servies voor feestdagen is... aan u de keuze...!

IS DE PRIJS INCLUSIEF DRANKEN?

Behalve wanneer het tegendeel vermeld is, zijn de prijzen exclusief dranken. Onze chefs zullen u met plezier gepaste wijnen voor het menu kunnen aanraden.

ANNULEREN

De Chefs zullen de datum van hun bezoek voor u reserveren zodat u een buitengewone avond kunt beleven. Als u besluit te annuleren zal er u daarvoor een annulatievergoeding gevraagd worden.

  • tot 14 dagen voor het evenement: boekingskosten en 3,5% van het totale bedrag;
  • annulering tussen 72 uur en 14 dagen vooraf: betaling van 50% van het totale bedrag;
  • annulering minder dan 72 uur vooraf: u zult geen terugbetaling ontvangen.

Andere vragen?

Aarzel niet contact op te nemen met uw butler als u bijkomende informatie nodig hebt: butler@oh-chef.com