SEASONAL SURPRISE
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
100% surprise - Seasonal menu in 3 courses
(min 2 persons)
AGITATION CULINAIRE
Menu 3 services et amuse-bouche, avec une touche de créativité !(Not translated)
(min 4 persons)
LOBSTER MENU
Lobster menu in 6 courses and appetizers
DIM SUM LESSON
Cooking Lesson - Chinese
Corentin Rochez
A workshop where you will learn how to realize your DUMPLING by yourself: Gyoza, Siumai and Ha kao.
(min 8 persons)
Reviews (118)
96 %
LA SURPRISE EN 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Gastronomic
Gault & Millau 15.0
Melanie Englebin
Menu surprise selon la saison, en 3 services !(Not translated)
99 %
CHEF'S MENU
Dinner party - European
3 courses menu, available from 02/01/2023 to 15/03/2023.
LA SAISON EN 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
La saison en 3 services(Not translated)
PAËLLA ROYALE(NOT TRANSLATED)
Patrick Vanderstraeten
Paëlla faite devant les convives. Assortiment de gambas, langoustines, scampis, calamars, moules, vongoles, poulet......(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (11)
97 %
ITALY ON THE PLATE
Dinner party - Italian
Damien Lefebvre
Une vision de la cuisine italienne, en 3 services, par Damien(Not translated)
(min 5 persons)
Reviews (56)
91 %
THE ARDENNES
Dinner party - Craft
Une vision de la cuisine ardennaise, en 3 services, par Damien(Not translated)
MENU PRINTANIER(NOT TRANSLATED)
Menu 3 services et amuse-bouche d'inspiration printanière(Not translated)
BELGIUM AT THE TABLE
Une vision de la cuisine belge en 3 services par Damien(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or