AGITATION CULINAIRE
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
Menu 3 services et amuse-bouche, avec une touche de créativité !(Not translated)
(min 4 persons)
LOBSTER MENU
Lobster menu in 6 courses and appetizers
DIM SUM LESSON
Cooking Lesson - Chinese
Corentin Rochez
A workshop where you will learn how to realize your DUMPLING by yourself: Gyoza, Siumai and Ha kao.
(min 8 persons)
Reviews (121)
96 %
CHEF'S MENU
Dinner party - European
3 courses menu, available from 02/01/2023 to 15/03/2023.
LE LUNCH DE SAISON(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Gastronomic
Gault & Millau 15.0
Melanie Englebin
La saison en 3 services(Not translated)
Reviews (127)
99 %
PAËLLA ROYALE(NOT TRANSLATED)
Patrick Vanderstraeten
Paëlla faite devant les convives. Assortiment de gambas, langoustines, scampis, calamars, moules, vongoles, poulet......(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (18)
97 %
L’INSPIRATION DE SAISON(NOT TRANSLATED)
Menu 4 services de saison, annoncé 1 semaine à l'avance!(Not translated)
(min 6 persons)
LE PRODUIT ET LE GOÛT 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu 4 services et mise en bouche à la découverte des produits de mes artisans(Not translated)
GOURMAND 3 SERVICES
Giuseppe Maestri
Faites confiance au chef: une entrée, un plat et un dessert selon la saison...(Not translated)
(min 10 persons)
Reviews (160)
95 %
APICIUS
Menu 3 services avec mise en bouche(Not translated)
MENU HOMARD(NOT TRANSLATED)
Menu Homard(Not translated)
L’INCONTOURNABLE(NOT TRANSLATED)
La saison en 5 services(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or