LOBSTER MENU
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
Lobster menu in 6 courses and appetizers
(min 4 persons)
LA SAISON EN 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Gastronomic
Gault & Millau 15.0
Melanie Englebin
La saison en 5 services(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (88)
99 %
PRESTIGE GASTRONOMIQUE(NOT TRANSLATED)
Menu gastronomique: amuse-bouche, 6 services, mignardises, accords vins et une personne pour le service.(Not translated)
GASTRONOMIQUE 7 SERVICES ET SES VINS(NOT TRANSLATED)
Frédéric Barthels
Menu gastronomique en 5 services avec amuse-bouche et sorbet (vins, service et vaisselles inclus)(Not translated)
(min 8 persons)
Reviews (105)
95 %
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 5 services.(Not translated)
Reviews (57)
MENU 6 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 6 services.(Not translated)
TOP CHEF WALKING DINNER
Show cooking - Gastronomic
Kevin Roquet
7 dégustations en live cooking par Kevin Roquet(Not translated)
(min 12 persons)
TOP CHEF 5 COURSES
La gastronomie Top Chef en 5 services(Not translated)
DISCOVERY BY TEAM EAU-VIVE
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by L’Eau-Vive (2 stars) - Created by Pierre Résimont and executed by his sous-chef.
(min 10 persons)
Reviews (3)
98 %
DISCOVERY
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
MENU SIMPLE À TABLE
Dinner party - Italian
Angelo Galasso
Italian menu 4 courses - Discover the flavors of Italy from carefully selected fresh produce
+32 2 319 66 50
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