LOBSTER MENU
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
Lobster menu in 6 courses and appetizers
(min 4 persons)
GASTRONOMIQUE 7 SERVICES ET SES VINS(NOT TRANSLATED)
Frédéric Barthels
Menu gastronomique en 5 services avec amuse-bouche et sorbet (vins, service et vaisselles inclus)(Not translated)
(min 8 persons)
Reviews (127)
96 %
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 5 services.(Not translated)
Reviews (58)
99 %
PLAISIR(NOT TRANSLATED)
Romain Depas
Menu composé et cuisiné en priorité par respect du produit.(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (5)
97 %
MENU 6 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 6 services.(Not translated)
TOP CHEF WALKING DINNER
Show cooking - Gastronomic
Kevin Roquet
7 dégustations en live cooking par Kevin Roquet(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (120)
TOP CHEF 5 COURSES
Dinner party - Gastronomic
La gastronomie Top Chef en 5 services(Not translated)
DISCOVERY BY TEAM EAU-VIVE
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by L’Eau-Vive (2 stars) - Created by Pierre Résimont and executed by his sous-chef.
(min 10 persons)
Reviews (3)
98 %
DISCOVERY
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
FOLLADE ®
Team building - Vegetarian
Frank Fol
Uw gasten maken onder mijn begeleiding hun eigen gezonde originele groentelunch of diner.(Not translated)
(20-25 pers.:2600 €)
ANOTHER VIEW OF THE SEA
Alexandre Dionisio
Alexandre take another view on the seafood, allowing you to enjoy a "market menu" (3 courses) !
Reviews (1)
80 %
PRODUCTS OF THE EARTH, DIFFERENTLY
Another way to taste the products of the earth by Alexandre (3 courses)
+32 2 319 66 50
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