SEASONAL SURPRISE
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
100% surprise - Seasonal menu in 3 courses
(min 2 persons)
AGITATION CULINAIRE
Menu 3 services et amuse-bouche, avec une touche de créativité !(Not translated)
(min 4 persons)
LOBSTER MENU
Lobster menu in 6 courses and appetizers
DIM SUM LESSON
Cooking Lesson - Chinese
Corentin Rochez
A workshop where you will learn how to realize your DUMPLING by yourself: Gyoza, Siumai and Ha kao.
(min 8 persons)
Reviews (119)
96 %
CHEF'S MENU
Dinner party - European
3 courses menu, available from 02/01/2023 to 15/03/2023.
PAËLLA ROYALE(NOT TRANSLATED)
Patrick Vanderstraeten
Paëlla faite devant les convives. Assortiment de gambas, langoustines, scampis, calamars, moules, vongoles, poulet......(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (13)
LE LUNCH DE SAISON(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Gastronomic
Gault & Millau 15.0
Melanie Englebin
La saison en 3 services(Not translated)
Reviews (124)
99 %
ITALY ON THE PLATE
Dinner party - Italian
Damien Lefebvre
Une vision de la cuisine italienne, en 3 services, par Damien(Not translated)
(min 5 persons)
Reviews (60)
92 %
THE ARDENNES
Dinner party - Craft
Une vision de la cuisine ardennaise, en 3 services, par Damien(Not translated)
MENU PRINTANIER(NOT TRANSLATED)
Menu 3 services et amuse-bouche d'inspiration printanière(Not translated)
LE GOÛT - 3 SERVICES ET MISES EN BOUCHE(NOT TRANSLATED)
Frédéric Barthels
Découverte authentique des produits de petits producteurs Bio ou de pêches durables. Service à table inclus(Not translated)
Reviews (114)
95 %
MENU TOUT VÉGÉTAL(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Vegetarian
Menu végétal et original(Not translated)
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