Chef Frederic van den Bergh is gepassioneerd door de keuken en gediplomeerd aan de hotelschool van Namen, vandaag deelt hij graag zijn passie met u, bij u thuis of op verplaatsing. Na zijn beginjaren in het restaurant van de Sheraton in Brussel, is het in verschillende horecazaken van de Belgische kust dat de chef zijn beroep heeft geleerd de voorbije 23 jaar. Het enthousiasme van vader van den Bergh is besmettelijk: de service aan tafel wordt verzorgd door de aanwezigheid van zijn zoon Damien, die zelf aan de hotelschool van Koksijde les volgt: de opvolging is verzekerd!
Regio('s) (reis inbegrepen)
Brussel, Henegouwen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
Taal/talen
Frans, Nederlands
Beschikbaarheid
Maa | Din | Woe | Don | Vri | Zat | Zon | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Middag | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Avond | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Chef Statistics
99 %
super rien à redire c'est parfait
100 %
Très agréable soirée et énormément de gentillesse et de disponibilité
100 %
Très bon repas et super service!
93 %
Supper buffet apprécié des grands comme des petits. Respect du timing et présentation impécable. Je pense faire à nouveau appel à eux; Encore merci
100 %
C’était fantastiquement bon ! Nous étions 8 et nous avons tous adorés. L’équipe était professionnelle et au petit soins, les temps d’attente étaient courts entre chaque plat et tous les plats étaient délicieux ! Le chef nous a préparé un mélange de saveurs, une belle esthétique et la générosité dans l’assiette,… Le goût, la présentation, tout y était. Oh, et cette mousse au chocolat, on s’en souviendra longtemps ! Encore merci !
100 %