Chefs bij u thuis, Kooklessen en Koks bij u thuis Chefs bij u thuis, Kooklessen en Koks bij u thuis
  • Over ons
    • Concept
    • FAQ
    • Het team
  • Onze koks
  • Thuiskok
  • Buffetten
  • Teambuildings
  • Evenementen
  • KDO
  • Mijn account
  • Nederlands
    • Français
    • English

Ferme du Mont Saint-Jean
Ontmoeting Eat-Local


05/12/2035
1410 Waterloo (Waals Brabant)
34.00 € - 75.00 €

Previous Next

Ferme du Mont Saint-Jean
Ontmoeting Eat-Local

05/12/2035 (Middag)
1410 Waterloo (Waals Brabant)
34.00 € - 75.00 €

Ferme du Mont Saint-Jean
Ontmoeting Eat-Local

Lokale producenten komen samen met onze chefs en delen hun passie: bon appétit!



Facebook   Twitter   Email

Chef



De EAT LOCAL-bijeenkomsten vloeien voort uit onze liefde voor de gastronomie. Samen met APAQ-W zorgen we voor een rendez-vous tussen een gastronomische chef (Jeremy Vandernoot – uit de TV Show TOP CHEF), een chef uit de streek waar de ontmoeting plaatsvindt, en een Waalse producent voor een culinaire vereniging van hun talenten!

De EAT LOCAL-bijeenkomsten staan voor het delen van culinaire talenten, knowhow, excellence, maar zeker en vooral passie voor streekproducten. Een bijeenkomst waar zowel chef-koks als producenten staan te trappelen om hun passie met u te delen!

De EAT LOCAL-bijeenkomsten zijn ook een ontdekking van lokale spelers (producenten en chefs) die dag in dag uit vechten om het Waalse terroir te verdedigen en te voldoen aan de behoefte om goed te eten.

Concreet zullen de bijeenkomsten als volgt plaatsvinden:
1. Bezoek door de gastheer/ gastvrouw die zijn/ haar verhaal en productieproces uitlegt
2. Het bezoek eindigt met een proeverij van de producten van de producent en andere uitgenodigde producenten
3. De chef-kok van dienst creëert gastronomische proeverijen met de producten van de aanwezige producenten
Les artisans présents à la ferme du Mont Saint-Jean:
- Ferme du Mont Saint-Jean
- Les Délices de Pinchart
- La ferme de la Goyette (produits laitiers)
- La p'tite cerise (torréfacteur de café)
- La Ferme Simon (viande de bovin, mouton et porc - charcuteries maison)

Corentin Rochez et Kevin Moyson vous réaliseront 5 dégustations sur base de ses échanges et des produits des artisans présents:
- menu communiqué quelques jours avant l'événement


Praktische informatie

05/12/2035 (Middag)

11.00 - 11.20 (full) - 11.40 - 12.00 - 12.20 (full) - 12.40 - 13.00 (full) - 13.20 - 13.40 (full) - 14.00

Chée de Charleroi, 591, 1410 Waterloo

Ter plaatse betaalde dranken

Tickets

34.00 €

Enterprise
75.00 €

Reserveer uw plaats

Tijdstip
  • 11.00
  • 11.40
  • 12.00
  • 12.40
  • 13.20
  • 14.00

Early booking

34.00 € - [see more]
- Visite
- Dégustation des artisans
- Un repas gourmand en 5 dégustations par le chef
- Tarif valable pour réservation plus de 7 jours avant l'événement

Enterprise

75.00 € - [see more]
- Visite
- Dégustation des artisans
- Un repas gourmand en dégustation par le chef
- 3 verres de vin (ou bière dans une brasserie) en accord avec les plats
- 1/2 bouteille d'eau (plate ou pétillante)

Kind

7.50 € - [see more]
- Bezoek
- Proeverij van ambachtslieden
Maximaal 2 kinderen per volwassene.

Uw gegevens

Hvl
Tijdstip
Prijs
€

butler@oh-chef.com
Hoofdkantoor
Théodore De Cuyper Straat 159/7
België, 1200 Brussel
Culinaire zaal
RoodebeekSteenweg 101
België, 1200 Brussel
+32 2 319 66 50
Onze andere websites
Oh-Chef Zwitserland

Wordt lid van de community

  • Chef worden bij Oh-Chef
  • Gratis inschrijving
  • Onze partners

Type evenementen

  • Franse keuken
  • Show cooking
  • Japanse keuken
  • Sterrenchefs
  • Marketing & events

Hoe werkt het ?

  • Concept
  • FAQ
  • Neem contact op met uw butler
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Verkoopsvoorwaarden

+32 2 319 66 50

  • Vragen? Neem contact op met uw butler

  • +32 2 319 66 50
  • of

  • Klik hier