GRANDES TRADITIONS(NOT TRANSLATED)
Dinner party - French cooking
Christian Piot
Grands classiques de la gastronomie Française revisités.(Not translated)
(min 4 persons)
Reviews (17)
94 %
CHASE
Kevin Moyson
Special chase menu in 3 services and amuse-bouche
(min 8 persons)
Reviews (121)
97 %
MENU DÉCOUVERTE
Jos Romano
After a few appetizers and a cocktail, Jos offers a 3 courses menu
Reviews (28)
SAVEURS D’AUTOMNE
Denis Halbardier
Menu Saveurs d'Automne en trois services, accompagné de ses délicates mises en bouche.(Not translated)
Reviews (10)
MENU 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 3 services.(Not translated)
(min 14 persons)
Reviews (58)
99 %
AROUND THE AUTUMN
Francoise Freres
Menu découverte à 3 services(Not translated)
Reviews (21)
TENTATION MENU
Beautiful fresh products, delicate to prepare and incorporate into original recipes
(min 6 persons)
D'UNE SAVEUR À L'AUTRE(NOT TRANSLATED)
Menu découverte en 3 services(Not translated)
TASTING 5 COURSES
After a few appetizers , Jos Romano offers a 5-course menu AND a "Trou Normand" !!!
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 4 services.(Not translated)
Menu 4 services (mise en bouche ,entrée, plat, dessert)(Not translated)
FLAVOR OF OUR CHEFS
Menu gastronomique à 4 services(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or