N'EST PAS GOURMAND QUI VEUT
Dinner party - French cooking
Olivier Poucet
Menu 3 services précédé d'une amuse-bouche(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (12)
97 %
MENU 6 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 6 services.(Not translated)
(min 8 persons)
Reviews (58)
99 %
TOP CHEF 5 COURSES
Dinner party - Gastronomic
Kevin Roquet
La gastronomie Top Chef en 5 services(Not translated)
Reviews (120)
FISH EXPERIENCE
Dinner party - Thaï
Somporn Meemang
special menu. You ll taste fish in another way.
(min 12 persons)
Reviews (4)
92 %
WALLOON MENU
Maxime Renard
Menu explorant les produits du terroir wallon(Not translated)
Reviews (2)
100 %
DISCOVERY BY TEAM EAU-VIVE
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by L’Eau-Vive (2 stars) - Created by Pierre Résimont and executed by his sous-chef.
(min 10 persons)
Reviews (3)
98 %
MENU 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Elisabeth Crahay
menu 3 services(Not translated)
DISCOVERY
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
MENU GIBIER(NOT TRANSLATED)
Menu gibier en 4 services(Not translated)
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu gastronomie française en 5 services(Not translated)
Gault & Millau 14.5
Alessandro Ciriello
Menu à 3 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu à 4 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or