GRANDES TRADITIONS(NOT TRANSLATED)
Dinner party - French cooking
Christian Piot
Grands classiques de la gastronomie Française revisités.(Not translated)
(min 4 persons)
FLAVOR OF OUR CHEFS
Francoise Freres
Menu gastronomique à 4 services(Not translated)
(min 8 persons)
Reviews (21)
97 %
TO ENJOY(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Healthy cooking
Dominique De Clercq
Menu to enjoy, het woord zegt het zelf al, om te genieten,(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (1)
100 %
BINDING SEASONS
Jonathan Minne
Season-based menu including 3 courses
Reviews (5)
95 %
UIT HET ZEETJE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - European
Vier gangen menu met amuzes vooraf, vers uit het zeetje!(Not translated)
TOP CHEF 4 COURSES
Dinner party - Gastronomic
Kevin Roquet
La gastronomie Top Chef en 4 services(Not translated)
Reviews (125)
99 %
N'EST PAS GOURMAND QUI VEUT
Olivier Poucet
Menu 3 services précédé d'une amuse-bouche(Not translated)
Reviews (12)
PLAISIR(NOT TRANSLATED)
Romain Depas
Menu composé et cuisiné en priorité par respect du produit.(Not translated)
FÊTES À DOMICILE(NOT TRANSLATED)
Pierre-Arnaud Antoine
Menu 3 services avec mise en bouche(Not translated)
GASTRONOMIC ADVENTURE 4 COURSES
Dinner party - World flavours
Adi Sivan
Menu Gastronomique avec ses 4 mise en bouche(Not translated)
THE 5 ELEMENTS
Giuseppe Viola
Pure, spicy, "nature". Air, earth, water, fire and... 5 courses, 5 styles, techniques, flavors. Menu all-in.
CARTE DE PRINTEMPS(NOT TRANSLATED)
Christophe Brun Desvernes
Menu 4 services
(min 10 persons)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or