THE 5 ELEMENTS
Dinner party - French cooking
Giuseppe Viola
Pure, spicy, "nature". Air, earth, water, fire and... 5 courses, 5 styles, techniques, flavors. Menu all-in.
(min 4 persons)
CARTE DE PRINTEMPS(NOT TRANSLATED)
Christophe Brun Desvernes
Menu 4 services
(min 10 persons)
MENU GIBIER(NOT TRANSLATED)
Elisabeth Crahay
Menu gibier en 4 services(Not translated)
(min 8 persons)
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu gastronomie française en 5 services(Not translated)
CARTE DE PRINTEMPS ET FROMAGES
Menus 4 services et fromages
MENU DÉCOUVERTE (3 SERVICES)(NOT TRANSLATED)
Christopher Petrisot
Un menu découverte raffiné autour de produits frais, locaux et de saison.(Not translated)
(min 6 persons)
MENU D'ÉTÉ(NOT TRANSLATED)
Martin Olivier
Menu de saison en 3 Services, amuses bouches et mignardises à partir de 4 couverts.(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or