With over 20 years of international experience in Michelin-starred establishments, from Sydney to Bangkok and several years in Paris, I bring all my expertise and passion to your table. Deeply committed to quality, I work closely with local producers—most of them organic—and also grow part of my vegetables and herbs in my own garden.
Each dish I create is thoughtfully designed to enhance seasonal flavors, combining creativity and technical mastery acquired over the years. My goal is to offer you a tailor-made gastronomic experience, where a love for cuisine and respect for ingredients shine through in every plate.
Region(s) (travel included)
Agimont + 30 km
Language(s)
English, French
Availabilities
Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Noon | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Evening | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Chef Statistics
100 %
Tout était parfait. Les plats étaient délicieux et joliment présentés. Nicolas est très pro et sympathique. Tout le monde a été ravi, encore un grand merci !
100 %
Merci pour ce repas. Le chef est discret et très gentil. Il nous parle de sa cuisine avec plaisir. Ses sauces étaient vraiment excellentes. Nous vous le recommandons.
100 %
Le chef, le menu, les mets, tout était parfait. Chefs, ne vous ennuyez plus avec du bœuf irlandais, argentin ou que sais-je. Le blanc-bleu proposé était d’une tendresse …
100 %
Nicolas a cuisiné pour 10 personnes. Tous les plats étaient excellents. On a été très agréablement surpris par la qualité et la délicatesse des mets. Nicolas a été aidant, discret, professionnel. Il est très talentueux et a eu une super attitude en cuisine et avec les convives. Je recommande vivement.
100 %