MENU 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Dinner party - French cooking
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 3 services.(Not translated)
(min 14 persons)
Reviews (58)
99 %
PLAISIRS DE LA MER.(NOT TRANSLATED)
Christian Piot
Variation autours de produits d'exeption de la mer.(Not translated)
(min 4 persons)
Reviews (17)
94 %
GRANDES TRADITIONS(NOT TRANSLATED)
Grands classiques de la gastronomie Française revisités.(Not translated)
TASTING 5 COURSES
Jos Romano
After a few appetizers , Jos Romano offers a 5-course menu AND a "Trou Normand" !!!
(min 8 persons)
Reviews (28)
97 %
PRESTIGE DE CHAMPAGNE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Craft
Gastronomie et saveurs typiques Champenoises..(Not translated)
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 4 services.(Not translated)
N'EST PAS GOURMAND QUI VEUT
Olivier Poucet
Menu 3 services précédé d'une amuse-bouche(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (16)
98 %
UIT HET ZEETJE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - European
Dominique De Clercq
Vier gangen menu met amuzes vooraf, vers uit het zeetje!(Not translated)
Reviews (1)
100 %
ATELIER VIETNAM
Cooking Lesson - Vietnamese
Didier Nguyen
Atelier Vietnam pendant lequel vous réaliserez un menu (apéritif, entrée, palt,dessert,thé) typiquement Vietnamien(Not translated)
Reviews (2)
WORKSHOP FERMENTEREN
Cooking Lesson - Healthy cooking
Giuseppe Viola
Giuseppe is expert in lactic acid fermentation. He will give you a taste of his expertise in an interactive way.
GEZOND GENIETEN
Learn gourmet cooking with plats that carry the healthy-enjoy label. Enjoy three courses without guilt feeling!
FÊTES À DOMICILE(NOT TRANSLATED)
Pierre-Arnaud Antoine
Menu 3 services avec mise en bouche(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or