ESPRIT D'ITALIE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Italian
Christian Piot
Variations et découvertes de saveurs multiples d'Italie.(Not translated)
(min 6 persons)
QUINOA
Dinner party - Healthy cooking
Glenn Van Gerwen
5 courses healthy menu - possible in veggie version
(min 8 persons)
Reviews (9)
99 %
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Dinner party - French cooking
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 5 services.(Not translated)
Reviews (58)
TASTE OF THAI
Dinner party - Thaï
Somporn Meemang
Thai menu with 3 courses and apetizers.
(min 10 persons)
Reviews (4)
92 %
TO ENJOY(NOT TRANSLATED)
Dominique De Clercq
Menu to enjoy, het woord zegt het zelf al, om te genieten,(Not translated)
Reviews (1)
100 %
TOP CHEF 4 COURSES
Dinner party - Gastronomic
Kevin Roquet
La gastronomie Top Chef en 4 services(Not translated)
Reviews (123)
DIEU A FAIT L'ALIMENT;...(NOT TRANSLATED)
Olivier Poucet
... le diable, l'assaisonnement Menu 3 services précédé d'une amuse-bouche(Not translated)
Reviews (12)
97 %
BINDING SEASONS
Jonathan Minne
Season-based menu including 3 courses
Reviews (5)
95 %
ABATS ET CRÉATIONS.(NOT TRANSLATED)
A la rencontre d'une cuisine entre création et traditions autours des abats.(Not translated)
UIT HET ZEETJE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - European
Vier gangen menu met amuzes vooraf, vers uit het zeetje!(Not translated)
DU CHEF
6 courses menu "Du Chef"
ATELIER VIETNAM
Cooking Lesson - Vietnamese
Didier Nguyen
Atelier Vietnam pendant lequel vous réaliserez un menu (apéritif, entrée, palt,dessert,thé) typiquement Vietnamien(Not translated)
Reviews (2)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or